Разработка на мобилни приложения
SoftBox предлага разработка на различни типове мобилни приложения и услуги за водещите мобилни платформи на пазара.
Дългогодишния опит с който разполагат нашите разработчици гарантира високо качество и прецизно изпълнение на поставените задачи по време на целия работен процес. Използваме винаги последните иновации в мобилните технологии, за да бъдат нашите клиенти позиционирани на конкуретно ниво на пазара. Анализираме всеки детайл и се стараем да предлагаме решения, които да бъдат мулти-платформени и да работят еднакво добре на всички популярни мобилни платформи като Android, iOS и BlackBerry.
Уеб базирани системи
Уеб решенията, които предлагаме се базират винаги на стандартите наложили се в интернет технологиите. Специалисти сме в изграждането на големи ентърпрайс решения, които да бъдат еднакво гъвкави и лесни за работа.
Подхождаме индивидуално към различните предизвикателства и използваме различни уеб технологии и езици за програмиране в зависимост от конкретните проблеми, които трябва да разрешим.
Софтуерни решения
Ако имате нужда от разработката на специфичен софтуер?
Ако имате идея, на която искате да дадете живот?
Ние може не само да Ви помогнем с реализирането на вашите идеи, но и да ги превърнем в успешни продукти, които да изтрелят вашия бизнес в челни позиции.
Ако имате вече развит бизнес, но имате нужда от оптимизирането му, чрез интегрирането на решения от високите технологии? Ние можем да ви бъдем незаменим навигатор из света на последните технологични решения за оптимизация на работните процеси.