Greeting Land

Greeting Land е първата по рода си социална мрежа за създаванеи споделяне на поздравителни картички и снимки в няколко лесни стъпки. Създайте своя собствена поздравителна картичка, използвайки разнообразието от шаблони и я изпратете на приятел чрез Facebook, Twitter или по Email. Споделете вашите картички с останалите потребители и превърнете тази емоция в уникално изживяване. Greeting Land стартира с над 500 предварително създадени картички и шаблони, които може да използвате като основа за създаване на ваши поздрави. Можeте също да редактирате и вече създадени картички от останалите потребители


научeте още за Greeting Land

Greeting Cards Maker

Създайте собствени поздравителни картички - бързо и лесно, докато сте в движениe, директно от вашия мобилен телефон, за да накарате някой приятел да се почувства специален!
С Greeting Cards Maker може да създадете собствени цифрови картички, използвайки наши шаблони или ваши снимки, добавяйки текстови пожелания и страхотни графични изображения! След това може да запишете вашата картичка и да я изпратите на приятели, семейство, колеги или клиенти по начина, по който правите с всяка друга снимка или да я споделите направо от приложението по Email, SMS, Facebook, Twitter и BlackBerry ® Messenger.


научeте още за Greeting Cards Maker


Freedom Mobile

Freedom Mobile e бизнес ориентирано приложение, което предоставя всичко необходимо по организацията за вашето бизнес пътуване или почивка, от резервацията на самолетни билети и хотел до кола под наем.

Приложението анализира информацията от различни системи за резервации и подбира най-изгодните тарифи, притежава удобен и лесен за употреба потребителски интерфейс и несъмнено ще ви спести много време за реализирането на вашите планове.

CarBox е интегрирана информационна система за оптимизиране и управление на работните процеси в автосервизите. Системата може да задоволи изискванията както на малки така и на големи вериги от сервизи.
CarBox предлага възможности за управление на клиенти, монтьори, артикули, доставчици, услуги и готова база с всички марки автомобили и техните модели. Операции по доставки, работни карти, фактури и възможност за правенето на различни типове справки и отчети. Системата предлага и гъвкав подход към добавянето на различни типове отстъпки.


научeте още за CarBox

Limuzini

Limuzini short description


Greeting Land Greeting Cards Maker Freedom Mobile CarBox