Greeting Land
Greeting Land е първата по рода си социална мрежа за създаванеи споделяне на поздравителни картички и снимки в няколко лесни стъпки. Създайте своя собствена поздравителна картичка, използвайки разнообразието от шаблони и я изпратете на приятел чрез Facebook, Twitter или по Email. Споделете вашите картички с останалите потребители и превърнете тази емоция в уникално изживяване. Greeting Land стартира с над 500 предварително създадени картички и шаблони, които може да използвате като основа за създаване на ваши поздрави. Можeте също да редактирате и вече създадени картички от останалите потребители
виж повече
Greeting Cards Maker
Създайте собствени поздравителни картички - бързо и лесно, докато сте в движениe, директно от вашия мобилен телефон, за да накарате някой приятел да се почувства специален!
С Greeting Cards Maker може да създадете собствени цифрови картички, използвайки наши шаблони или ваши снимки, добавяйки текстови пожелания и страхотни графични изображения! След това може да запишете вашата картичка и да я изпратите на приятели, семейство, колеги или клиенти по начина, по който правите с всяка друга снимка или да я споделите направо от приложението по Email, SMS, Facebook, Twitter и BlackBerry ® Messenger.
виж повече
CarBox
CarBox е интегрирана информационна система за оптимизиране и управление на работните процеси в автосервизите. Системата може да задоволи изискванията както на малки така и на големи вериги от сервизи. Системата е проектирана след прецизното проучване на нуждите от бърза и ефективна работа в този тип организационна структура и под контрола на специалисти с дългогодишен опит в администрацията и организацията на работата в aвтосервизите.
виж повече